• Wat heb ik tijdens de stage gedaan?

In mijn stage periode heb ik heel veel werkervaring opgedaan, ik heb achter de balie als receptioniste gezeten. Ik heb bij de administratieve afdeling meegewerkt aan facturatie, ook heb ik aan de verspreiding meegewerkt aan het verwerken van de objecten, dat wil zeggen dat ik de objecten helemaal klaar voor verzending heb gemaakt.

  • Hoe is de BPV naar mijn mening verlopen?

Ik vond dat het heel goed ging op mijn stage.

  • Hoe werd ik begeleid?

De begeleiding was erg goed, ik was er erg blij mee omdat er altijd wel iemand naast mij stond om te kijken of ik het goed deed. Ook kon ik altijd bij iedereen terecht voor vragen en hulp. Op mijn stage lieten ze mij ook heel veel zelfstandige dingen doen wat ik erg fijn vond. En heb ik erg veel van Nolin geleerd.

  • Wat heb ik geleerd op het gebied van het beroep waarvoor ik opgeleid wordt?
    (Bedrijfsadministratief medewerker, Secretarieel medewerker of Telefoniste/receptioniste)?

Ik ben opgeleid als Telefoniste/receptioniste, maar kreeg ook Secretariële taken te doen.

  • Wat heb ik geleerd op het gebied van het functioneren als een tijdelijke collega?

Ik heb veel werkervaringen opgedaan bij Nolin, ook merkte ik vooral dat het eigenlijk een grote familie is. Je helpt elkaar altijd, ik werd hartstikke fijn met open armen ontvangen, en kon vaak bij iedereen wel terecht als er wat was.

  • Wat heb ik over mijzelf geleerd?

Ik heb bij Nolin geleerd dat je geduld moet hebben. Ook heb ik geleerd nauwkeurig te werk gaan en heb ik geleerd om met kritiek om te gaan.

  • Vind ik mezelf geschikt voor administratief werk? En heb ik een juiste keuze gemaakt toen ik een beroep in de administratie koos?

Ik vind dat ik wel de juiste keuze beroep heb gemaakt, alleen weet ik nog niet of dit nou wel iets voor mij is, wat ik jaren wil doen.

Stage Nolin Uitgevers van Anmol